Antwerpen - Waasland

De stad Antwerpen wordt ongetwijfeld opnieuw het politieke strijdtoneel van Vlaanderen.

Er staat heel wat op het spel. Daarom schreef Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland opnieuw een regionale ambitienota, die u onderaan deze tekst integraal kan raadplegen.

Naast deze algemene ambitienota heeft Voka-Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland deze verkiezingen ook opnieuw een verkiezingsmanifest specifiek voor de stad Antwerpen geschreven. Hierin staan haar visie en prioriteiten voor het volgend stadsbestuur.

In aanloop naar de verkiezingen kruisten de Antwerpse politieke tenoren Bart De Wever en Wouter Van Besien alvast de degens tijdens ons jaarlijks vastgoedcongres ARE. Op het scherpst van de snee gaven zij hun visie op stadsontwikkeling. Een weerslag daarvan vindt u hier.

Op 19 september brachten we alle Antwerpse lijsttrekkers van de grote politieke formaties rond de tafel voor ons verkiezingsdebat. Welke standpunten nemen de Antwerpse lijsttrekkers in bij enkele belangrijke economische dossiers? En hoe ondernemingsvriendelijk zijn hun verkiezingsprogramma’s? Herbeleef ons kopstukkendebat hier.

 

Download via onderstaande links onze regionale ambitienota en stedelijk verkiezingsmanifest en lees meer over onze concrete verwachtingen na de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober: