Aftrap naar 14 oktober

#iedereenondernemer

Met het Vokacongres – op 27 maart – heeft Voka de aftrap gegeven naar de lokale verkiezingen. Die zijn er al over zes maanden. Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen gaat vanaf nu in één rechte lijn richting 14 oktober. Met het motto: #iedereenondernemer. Vanmorgen - op 28 maart - heeft Renilde Craps, gedelegeerd bestuurder van Voka – KvK Mechelen-Kempen, al een eerste ontmoeting gehad met Bart Somers (Open VLD), burgemeester van Mechelen. “Het is een boeiend gesprek geworden. En het is duidelijk: we willen samen onze schouders zetten onder innovatie en ondernemerschap in onze regio”, zegt Craps.

Tijdens het gesprek is onder andere het dynamisch ondernemerschap aan bod gekomen. Maar er is ook gepleit voor ecosystemen, in het kader van duurzame innovatie. Voka heeft ook het belang aangekaart om talent hier in eigen regio te houden.

Die onderwerpen vormen belangrijke pijlers in ons memorandum, dat vanaf nu voor iedereen beschikbaar is op vokakiest.be. Op de website krijgt u een inkijk in het programma van Voka – KvK Mechelen-Kempen, op het vlak van Mobiliteit, Financiën, Ruimte en Talent. We leggen ook  uit waarom onze regio zo aantrekkelijk is om te ondernemen en wat voor ons duurzame innovatie is.